Electrive scrie că, pe lângă expansiunea în cele două state, compania va folosi finanțarea pentru a lansa două noi produse, unul dintre acestea fiind stația de încărcare FLO Ultra fast charger, dar și următoarea generație a stației de încărcare pentru utilizatori casnici, FLO Home. Stația Ultra fast charger va oferi viteze de încărcare de până la 320 kW sau chiar 500 kW în anumite situații, iar primele unități ar putea fi livrate până la finalul acestei luni, conform oficialilor companiei.

Președintele și CEO-ul FLO Louis Tremblay a declarat că „această finanțare va permite FLO să se extindă în America de Nord pentru a instala mai multe stații de încărcare rapide și fiabile pentru completarea infrastructurii de încărcare pentru vehiculele electrice. Le sunt recunoscător finanțatorilor care ne-au sprijinit și care ne ajută să depășim provocările cauzate de schimbările climatice prin proiectarea și operarea celor mai avansate stații de încărcare și prin îmbunătățirea experienței șoferilor.”

Stațiile de încărcare rezidențiale vor fi disponibile începând cu vara aceasta, iar puterile oferite sunt de 12 sau 19.2 kW.