ESG Today scrie că Arcadia este o companie din Washington D.C. care oferă date energetice care permit clienților casnici, companiilor și dezvoltatorilor să acceseze mai ușor soluții de energie verde. Unul dintre produsele companiei este abonamentul la comunitățile solare, care permite atât clienților casnici, cât și celor business, să acceseze energie regenerabilă fără a fi nevoie să le instaleze pe proprietatea lor sau să se conecteze la un parc solar local.

Arcadia operează în prezent panouri solare cu o capacitate de 2 GW, având peste 200.000 de clienți casnici și 2.500 de companii abonate la serviciul de comunități solare.

Kiran Bhatraju, fondator și CEO Arcadia, a declarat că „prin această finanțare, Arcadia continuă să satisfacă cererea venită din partea celor peste 300 de clienți corporativi ai companiei și cei peste 75 de parteneri dezvoltatori de proiecte de comunități solare, care ajută la accelerarea instalării acestor panouri și la adăugarea noilor soluții, cum sunt cele pentru stocarea energiei cu baterii, pompe de căldură sau stații de încărcare pentru mașini electrice în portofoliu.”

Macquarie Asset Management și Energy Impact Partners sunt doi dintre investitorii care au participat la runda recentă de finanțare de 50 de milioane de dolari.