Arta digitală a biletelor NFT de la Future Summit este realizată de AI și oferă viitorilor proprietari acces VIP la fiecare ediție a evenimentului începând cu acest an și până în 2044, incluzând:

- Abonament nelimitat în geneSIS, platforma globală de networking și educație în foresight și sustenabilitate a SIS

- Participare în ziua 1 a Future Summit 2022 la Teatrul Național București (20 mai)

- 1 loc la cina speakerilor (19 mai)

- 1 workshop offline de 3 ore la alegere: ”Ce este Foresight și cum poate fi utilizat în business” (21 mai) sau ”Cum pot companiile să devină mai sustenabile?” (22 mai)

Future Summit 2022 aduce împreună în cele 3 zile de eveniment peste 300 de lideri de business, inventatori, oameni de știință și inovatori din 15 țări în conversații despre viitorul muncii și al educației, impactul tehnologiilor AI, automatizare și 6G, viitorul orașelor sau Metaverse-ului.

Experți internaționali în descentralizare, AI sau energie și unii dintre cei mai cunoscuți futurologi internaționali vor încerca, alături de lideri de business & antreprenori români să descopere cele mai importante trenduri și forțe ce transformă următorii ani.

100% din veniturile generate de vânzarea biletelor online și offline vor fi donate către susținerea muncii umanitare și educaționale a Teach for Ukraine, reprezentată la FS22 de Oksana Matiiash, CEO.

La ediția Future Summit din acest an, printre speakerii străini confirmați se numără:

  • Sarah Hambridge, cercetătoare principală la Grid Singularity, platformă deschisă de schimb de date energetice, construită pe tehnologia blockchain;
  • Kacper Nosarzewski, partener la 4CF, companie de strategic foresight și board member la Societatea Polonă de Studii despre Viitor;
  • Ara Fernezian, fondator și CEO al Stratecis Abu Dhabi, autor al cărților ”Future Skills 2030” și al cărții ”Learn a little about a lot”;
  • Maksym Plakhotnyuk, antreprenor ucrainean în deep-tech, fondator și CEO al ATLANT 3D Nanosystems;
  • Tanja Schindler, futurolog recunoscut la nivel internațional, Vice-Chair al International Association of Futurists și expert în foresight al Comisiei Europene;
  • Oksana Matiiash, CEO al Teach For Ukraine;
  • Dinesh Punni, antreprenor și coach în domeniul tehnologiilor imersive (AR/VR);
  • John A. Sweeney, autor și futurolog cu experiență în folosirea foresight-ului în business cu lucrări publicate în The Journal of Futures Studies, World Futures Review;
  • Simon Østergaard, futurist și senior advisor al Copenhagen Institute for Future Studies, specializat în viitorul educației.

În agenda Summit-ului sunt incluse și 6 sesiuni cu ușile închise cu experți, autorități centrale și locale și lideri de business pentru a identifica într-un exercițiu de foresight principalele provocări și oportunități pentru România la orizontul anului 2025.

Temele principale ale celor 6 sesiuni de lucru sunt: Schimbări climatice & Tranziția Verde, Transformări în muncă, PNRR, Educație pentru viitor, Modelul de creștere economică și București 2025.

De asemenea, în cadrul Future Summit, startup-uri din Europa Centrală și de Est, parte a ecosistemului Social Innovation Solutions, vor susține pitch-uri în fața unui grup de investitori internaționali.

Biletele NFT, precum și cele pentru participare offline sau online pot fi achiziționate de aici: https://bit.ly/Tickets_FutureSummit

Mai multe detalii despre agenda celor 3 zile pot fi găsite aici: https://future-summit.org/agenda