CNET scrie că SU7 poate fi descris ca un „sedan de performanță”, cu o accelerație 0-100 km/h de sub 3 secunde. Designul mașinii electrice Xiaomi, care folosește motoarele proprietare ale companiei, este asemănător cu cel al lui Porsche Taycan.

Bateria de 101kWh oferă o autonomie de până la 799 de kilometri, scrie Xiaomi, dar șasiul mașinii suportă baterii de până la 150kWh, care pot crește autonomia la 1,126 km. Chiar și cu bateria instalată în prezent, vehiculul poate parcurge mai mulți kilometri cu o singură încărcare decât majoritatea modelelor electrice de pe piață, iar viteza de încărcare este cel puțin la fel de impresionantă.

Xiaomi oferă unele dintre cele mai rapide viteze de încărcare pentru telefoanele sale, iar mașina electrică SU7 nu este diferită. Cu o stație suficient de rapidă, vehiculul poate încărca echivalentul a 510 kilometri în doar 15 minute, astfel că o scurtă pauză la un drum lung îți poate încărca bateriile aproape complet.

Ecranul de 16 inch oferă șoferilor toate informațiile de care au nevoie, însă Xiaomi nu a dat publicității prețul pentru noua sa mașină.

Versiunea de bază a lui SU7 va veni pe piață cu un motor de 299 de cai putere și un cuplu de 400 Nm, care va propulsa vehiculul de la 0 la 100 km/h în puțin peste 5 secunde. Distanța de frânare pentru modelul respectiv, spun oficialii Xiaomi, este de 35.5 metri.

Sursă foto: Xiaomi