ESG+ este un pachet de servicii oferit de Skanska, dezvoltat pe baza discuțiilor cu partenerii de business, cu scopul de a sprijini operațiunile și de a crește eficiența echipelor, cu accent pe grija față de mediu și starea de bine a angajaților.

Chiriașii, atât existenți, cât și potențiali, pot beneficia de experiența Skanska printr-un pachet integrat ESG+: de la crearea de spații funcționale și ușor de utilizat, până la soluții legate de amprenta de carbon și la raportarea elementelor legate de ESG.

„Într-o perioadă în care piața se schimbă rapid, iar cererile în zona de sustenabilitate sunt tot mai numeroase, nu mai este suficient doar să oferi un spațiu de birou. La Skanska, suntem conștienți de modul în care o abordare integrată a nevoilor chiriașilor poate crește valoarea reală, de aceea, pachetul nostru de servicii ESG+ nu este doar un răspuns la unele reglementări în domeniu, ci este un instrument care le permite partenerilor noștri să se concentreze pe ceea ce contează cel mai mult pentru ei: să-și dezvolte afacerea și să aibă grijă de sănătatea și binele echipelor lor”, afirmă Tamara Guleryuz, Leasing & Asset Manager Skanska.

Pachetul Skanska ESG+ acoperă mai multe arii de specialitate pentru a permite clienților săi să profite de întregul potențial al spațiilor de birouri proiectate la cele mai înalte standarde ESG. Acesta include inclusiv consiliere privind utilizarea sustenabilă a spațiului și activității educaționale. De exemplu, ESG+ va permite chiriașilor să învețe cum să economisească apă sau energie într-un mod facil. De asemenea, chiriașilor le va fi mai ușor să controleze și să optimizeze costurile asociate cu utilizarea biroului.

O parte foarte importantă a serviciului este și pachetul de informații furnizat ca parte a ofertei ESG+, care reprezintă un suport excelent pentru raportarea non-financiară.