Prin campania Ctitori Grivița 53 și urmărind motto-ul "Teatrul Grivița 53 se construiește cărămidă cu cărămidă, om cu om", banca invită și publicul să devină parte din acest proiect ambițios.

Astfel, pentru fiecare cărămidă cumpărată de susținători, Raiffeisen Bank va oferi o cărămidă suplimentară unei persoane dragi contributorului.

"Suntem alături și susținem construcția Teatrului Grivița 53, un proiect care rescrie istoria teatrului românesc și demonstrează puterea comunității de a transforma visurile în realitate. Fiecare cărămidă cumpărată este un pas către finalizarea unui spațiu cultural esențial pentru România", spune Laura Mihăilă, Director de Marketing, Comunicare & CX, Raiffeisen Bank România.

Cei care vor să susțină demersul pot afla mai multe despre cum să devină ctitori ai acestui proiect pe www.ctitori.grivita53.ro.

”Grivița 53 a fost un vis pe care l-am girat cu tot ce am avut, vânzând casa bunicii și cumpărând terenul pe care construim teatrul, apoi a devenit un demers concret unde s-au alăturat mii de oameni care știu cât de important este exemplul și din 1 Martie anul trecut a pornit șantierul. Astfel după 9 ani, la sfârșitul lui 2024, prin finalizarea construcției Grivița 53 se va transforma într-o reușită unică, victoria noastră, a unei comunități. Grivița 53 va fi un act de curaj al fiecăruia și de revitalizare a unui spirit comunitar. A fi ctitor G53 înseamnă a avea un loc în istoria culturală a Bucureștiului. Povestea aceasta va rămâne moștenire generațiilor care vin după noi”, a declarat Chris Simion-Mercurian.

Teatrul Grivița 53, visat și pus în mișcare de Chris Simion-Mercurian, reprezintă o premieră în peisajul cultural românesc, fiind primul teatru construit din inițiativa comunității, de la zero.

De la începutul proiectului în 2016, peste 11.000 de ctitori s-au alăturat inițiativei. Prin acest parteneriat, Raiffeisen Bank România și Grivița 53 își unesc forțele pentru a finaliza construcția teatrului până la sfârșitul anului 2024, o etapă crucială pentru a nu pierde finanțarea de 1,9 milioane de euro obținută prin granturile SEE 2014-2021 prin programul Ro-Cultura.