Escooter-ul Predator Extreme a fost proiectat pentru a oferi performanța unui vehicul off-road în cadrul său compact din fier. Dispune de un sistem de suspensie dublă și de un amortizor cu arc în spate pentru o stabilitate sporită, o putere maximă de 960 de wați, un cuplu ridicat de 40 Nm, anvelope de 10" și protecție împotriva prafului și apei IPX5.

Designul Predator Extreme orientat spre față și cu un centru de greutate redus oferă o manevrabilitate mai mare și permite deplasarea pe dealuri abrupte, trasee înguste și pante descendente. Cei care folosesc trotineta pentru naveta urbană pot comuta fără probleme între modurile de viteză de 6 km/h, 15 km/h și până la 25 km/h.

Trotineta Predator Extreme are o baterie litiu-ion înlocuibilă de 10,5ah/36V ce reduce semnificativ emisiile de carbon în comparație cu o motocicletă, spun oficialii Acer. Bateria poate fi încărcată complet în doar patru ore și poate parcurge până la 35 km cu o singură încărcare, oferind o autonomie și o flexibilitate mai mare atunci când merg la serviciu sau la școală.

„În acest an, dorim să continuăm să extindem linia de produse pentru trotinete și biciclete electrice off-road pentru a crea o gamă completă de soluții de e-mobilitate care vor servi mai bine grupuri mai diverse de utilizatori”, declară Valerie Piau, vicepreședinte asociat, Acer EMEA.

Scooterul electric Predator Extreme va fi disponibil în EMEA din T2 2024, la prețuri începând de la 1,299 EUR.