Aproximativ 400 de producători și distribuitori din întreaga lume au participat la Channel Summit EMEA, care are loc anual la Monaco. Tellur a fost răsplătit cu premiul Best Vendor în tehnologia Green pentru gama Tellur Green lansată în 2022 și care a fost în îmbunătățită în acest timp, fiind adăugate noi produse trimestrial.

„Gama Green este unul dintre pariurile noastre de viitor fiindcă ne dorim să dezvoltăm în permanență accesorii și produse prietenoase cu mediul înconjurător. Avem un amplu plan de sustenabilitate și Tellur Green este în centrul acestuia”, a declarat George Barbu, CEO al ABN Systems International.

Produsele din cadrul gamei Tellur Green sunt fabricate fie din materiale biodegradabile, cum ar fi fibra de grâu, fie din nailon sau plastic reciclat. În anumite cazuri, așa cum sunt încărcătorul wireless de birou pentru telefon sau boxa Bluetooth, produsele au în componența lor 35% fibră de grâu și 65% plastic reciclat.

Citește aici review-ul nostru pentru gama de accesorii tech Tellur Green, și află de ce ți-ai putea dori cabluri și încărcătoare mai sustenabile care sunt la fel de durabile precum cele tradiționale.

De asemenea, ambalajul este produs 100% din carton reciclat și reciclabil. O parte din încasări sunt folosite pentru campanii de împădurire la nivel național.