Are toate calitățile necesare pentru a atrage atât familiile, cât și business-urile care caută un nivel de electrificare, păstrând în același timp un cost total de operare redus.

Poziționat între Captur și Austral, Symbioz extinde gama Renault pe intrarea în segmentul C. Cu o lungime de doar 4,41 m, acest nou model completează familia E-Tech full-hybrid formată din Arkana (4,57 m) și Austral (4,51 m), dar și pe cea E-Tech electric, reprezentată de Megane și Scénic.

Symbioz este livrat cu cea mai nouă tehnologie Renault, dispunând de sistemul multimedia OpenR Link cu toate serviciile Google încorporate și de plafonul din sticlă opacizantă Solarbay. Echiparea Iconic primește 29 de sisteme de asistență la conducere de nouă generație, pentru siguranță și confort, fiind la același nivel cu cele mai bune modele din segment.

Symbioz oferă, de asemenea, un portbagaj de până la 624 de litri, cel mai bun nivel al categoriei din care face parte. Bancheta din spate glisează 16 cm, creând o podea plată atunci când este complet rabatată, demonstrând că Symbioz se adaptează cerințelor și obiceiurilor clienților săi.

Symbioz este, de asemenea, un vehicul relativ ușor, cântărind sub 1.500 kg. Acesta este livrat cu sistemul de propulsie E-Tech hybrid 145, ce consumă doar 4,7 l/100 km și 105 g CO2 / km.

Renault Symbioz este deja disponibil pentru comandă în România în motorizarea E-Tech full hybrid 145.

Prețul de intrare este de 29.450 € cu TVA pentru echiparea Techno. Prețurile încep de la 31.450 € cu TVA pentru echiparea Esprit Alpine și 32.950 € cu TVA pentru cea Iconic.

Spre finalul anului, o echipare Evolution E-Tech full hybrid 145 se va alătura gamei.