Pe parcursul campaniei, peste 1.000 de școli s-au înscris pe platformă pentru a beneficia de sprijinul oferit, strângând puncte prin intermediul bonurilor de cumpărături din magazinele Kaufland. Efortul colectiv al profesorilor, părinților și elevilor a permis instituțiilor de învățământ să achiziționeze peste 27.000 de produse și echipamente esențiale pentru procesul educațional, precum: computere, monitoare, piese de mobilier, seturi de laborator și articole sportive.

„Încheiem campania «Viitorul începe acum» mândri de rezultatele obținute și de progresul înregistrat în modernizarea școlilor din România. Mulțumim tuturor celor care au contribuit la acest succes și care au demonstrat că, împreună, putem face diferența”, a declarat Valer Hancaș, Director Comunicare și Corporate Affairs, Kaufland România.

Lansată inițial în octombrie 2023, campania „Viitorul începe acum” face parte dintr-un efort mai amplu al Kaufland România de a investi în proiecte educaționale, demonstrând angajamentul companiei față de creșterea accesului la educație de calitate. Printre școlile care au strâns cele mai multe puncte se afla școli din localitățile Giurgiu, Bistrița, Craiova și Târgoviște.

În anul 2023, Kaufland a alocat peste 1.07 milioane de euro pentru susținerea educației, subliniind importanța pe care o acordă formării generațiilor viitoare.