CEO Build este un eveniment ce adună lideri din mediul de afaceri, autorități și membri ai societății civile, cu scopul de a îmbunătăți accesul la soluții pentru locuințe decente și de a atrage atenția asupra politicilor de locuire socială din România.

Sub deviza "Leadership în acțiune", participanții își propun să contribuie la construirea a 4 case noi pentru comunitatea locală din Berceni, județul Prahova, să sprijine încă 100 de familii din România în accesul la locuințe mai bune și să promoveze politicile de locuire socială din țară.

"CEO Build este mai mult decât un eveniment de construire. Este o manifestare a solidarității și a angajamentului nostru față de comunitățile vulnerabile din România. Suntem hotărâți să aducem schimbări pozitive și să oferim speranță în viețile celor care au nevoie de locuințe decente. Sunt mândru să văd că liderii din business și societatea civilă se unesc pentru a face o diferență reală în acest sens. CEO Build reprezintă un pas important în efortul de a construi locuințe decente și sigure în comunitățile noastre și suntem încântați să fim gazdele acestei inițiative inovatoare în România", a declarat Roberto Pătrășcoiu, CEO, Habitat for Humanity România.

La evenimentul de pe 16 mai va participa și Jonathan Reckford, CEO, Habitat for Humanity International, precum și peste 50 de lideri de business din companii, autorități și membri ai societății civile.

Mai multe informații despre CEO Build și agenda completă a evenimentului din 16 mai sunt disponibile aici: https://www.habitat.ro/ceo-build/

Habitat for Humanity România construiește locuințe decente pentru familii cu venituri reduse și ridică de la 0 sau reabilitează centre de utilitate publică în comunități vulnerabile. De asemenea, organizația derulează programe de prevenție și răspuns la dezastre naturale precum și programe de advocacy în domeniul locuirii sociale.

Habitat for Humanity România lucrează pentru o lume în care toți oamenii au posibilitatea să locuiască decent. Din anul 1996 și până în prezent, organizația a ajutat peste 100.000 de români să aibă un cămin primitor și a construit sau reabilitat peste 5.000 de locuințe. La proiectele organizației au fost mobilizați peste 42.000 de voluntari români și străini care au muncit pe șantierele din țară.