Prima ediție a Green Start-Up Sustainability Forum & Awards, un eveniment ce va aduce la un loc reprezentanți ai mediului public și privat, fondatori de startups și autorități centrale, va aborda această tematică alături de actori importanți din industrie.

Green Start-Up Sustainability Forum & Awards 2023 este un eveniment ce se va desfășura pe parcursul unei zile întregi, pe data de 29 iunie, la Deschis Gastrobar, în Capitală, începând cu ora 10.

Înscrie-te aici ca să participi la discuțiile cu reprezentanți ai companiilor, startup-urilor, asociațiilor și reprezentanților autorităților din România.

Forumul va aduce la aceeași masă actorii relevanți pentru strategia României de a deveni o țară cu adevărat sustenabilă și va reuni atât oficiali al administrației publice, cât și experți de mediu și sustenabilitate, companii și startup-uri care vin cu soluții ce pot accelera progresul pe care-l facem pentru a deveni o țară ”verde”.

Unul dintre panelurile de la Green Start-Up Sustainability Forum & Awards va fi dedicat soluțiilor pe care le avem la dispoziție pentru a încuraja procese de producție mai sustenabile, folosirea materialelor cu un grad sporit de reciclabilitate.

Vom descoperi companii cu ADN local, dar și filiale locale de corporații internaționale, care încurajează un proces de producție mai verde folosind mai puține resurse naturale, reducând poluarea și risipa prin adoptarea unor procese de reciclare și refolosire, și care caută soluții pentru a modera emisiile de gaze cu efect de seră în procesul de producție.

Rezervă-ți locul aici pentru a afla detalii despre cum putem ajunge la un proces de producție mai puțin nociv pentru mediul înconjurător.

În cadrul panelului ”A greener industry and production process” programat să înceapă la ora 14:15, pe data de 29 iunie, ne vor fi alături:

 • Adina Tudor – External Communication Manager Coca-Cola HBC Romania: Adina Tudor este un profesionist în comunicare și sustenabilitate cu o experiență solidă și pasiune pentru inițiativele care aduc o schimbare în bine. S-a alăturat echipei Coca-Cola HBC România în 2014, în aria de comunicare internă, preluând apoi gestionarea unor proiecte complexe din agenda de sustenabilitate și raportare a companiei, cu focus pe parteneriatele cu societatea civilă. Din noiembrie 2021 până anul acesta, a coordonat dezvoltarea și implementarea proiectelor de sustenabilitate realizate de Coca-Cola HBC România împreună cu clienții comerciali, iar din luna martie ocupă rolul de External Communication Manager.
 • Ștefania Bătrînca – Corporate Affairs Manager Bergenbier S.A.: Ștefania și-a început parcursul profesional ca jurnalist, unde a activat pentru una dintre cele mai importante televiziuni de știri din România. În urmă cu 7 ani a decis să treacă în mediul corporate, acumulând experiență în multinaționale din industriile Telecom, IT și Oil & Gas. În prezent este Corporate Affairs Manager în cadrul Bergenbier S.A., unde, alături de echipa sa, a lansat proiecte de CSR, al 3-lea raport de sustenabilitate, cât și platforma de responsabilitate prieteniresponsabili.ro.
 • Raluca Păun - Consultant de Marketing Pehart Grup: Raluca Păun este Consultant de Marketing pentru compania Pehart și Senior Partner al companiei de marketing Headway. Are o experiență vastă de 20 ani în marketing și comunicare de brand, lucrând de-a lungul anilor pentru importante companii din CEE (Serbia, Polonia, Ucraina, Rusia și România), din Olanda (Amsterdam) și Israel (Tel-Aviv) și ocupând diverse funcții de marketing management.
 • Cristian Oprea - Director de Dezvoltare SmartWrap: Cristian Oprea este Director de Dezvoltare în cadrul companiei SmartWrap, unde lucrează de 18 ani. Este responsabil de dezvoltarea și consolidarea parteneriatelor strategice ale companiei, de produse noi și linii de business conexe profilului si activitatilor SmartWrap. Are o experiență de 24 de ani în vânzări, din care 16 în poziții de management.

Green Start-Up Sustainability Forum & Awards 2023 – temele primei ediții

Printre temele de discuție pe care le vom aborda în cadrul primei ediții a Green Start-Up Sustainability Forum & Awards se numără:

 • Rolul pe care-l joacă inovația în sustenabilitate
 • Bune practici pentru economii verzi
 • Soluții de energie regenerabilă în România
 • Cum poți avea o industrie și un proces de producție mai verzi
 • Orașul de 20 de minute – regândirea zonelor urbane
 • Retail verde și cu mai puțină risipă
 • Economie circulară
 • Accesul la capital pentru finanțarea afacerilor verzi

Forumul se va încheia cu o ceremonie de premiere în cadrul căreia vom recunoaște eforturile inovatorilor, organizațiilor care ne inspiră să fim mai responsabili cu resursele pe care le avem la dispoziție și să asigurăm un viitor sustenabil și pentru generațiile viitoare.

Lista speakerilor se actualizează constant și poate fi urmărită pe site-ul dedicat.

Participarea la eveniment este gratuită, în format fizic sau online, în platforma de evenimente virtuale IC Events. Pentru participarea la eveniment, vă puteți înscrie aici.

Evenimentul Green Start-Up Sustainability Forum & Awards este organizat de Green Start-Up.ro și susținut de start-up.ro, cu sprijinul partenerilor Genesys Properties, Electrolux, ABIEC, UniCredit Bank, Nhood, Autonom, Imod Flowers și cu susținerea partenerilor media The Recursive, Revista Progresiv, Social Innovation Solutions, CERC.