Astfel, BCR Social Finance este alături de cei care vor să își continue studiile, prin lansarea StudyUP, un produs de finanțare care facilitează accesarea programelor de învățământ la nivel de facultate, masterat, doctorat sau cursuri de specializare în România.

StudyUP beneficiază de o garanție de 80% oferită de Fondul European de Investiții, cu o perioadă de grație de până la 42 de luni și are un proces simplificat de aprobare.

Totodată, BCR și Școala de Bani, alături de FabLab și Asociația Edupedu, au lansat la Câmpulung programul LifeLab, un proiect inovator care își propune să aducă în sistemul școlar un format de educație practic, prin care noțiunile de educație financiară sunt introduse în predarea mai multor materii, de la clasa 0 la clasa a XII-a.

Astfel, profesorii, indiferent de specializarea lor, sunt sprijiniți să devină “profesori de viață” și își susțin elevii să-și îndeplinească dorințele prin educație financiară.

În acelașit timp, 1.037 clienți afectați de criza energetică și de efectele războiului dintre Ucraina și Rusia au fost sprijiniți în trimestrul trei de către echipa BCR prin implementarea pe flux 100% digital în aplicația George a soluției de suspendare rate conform OUG 90/2022.

Nu în ultimul rând, creditul verde ipotecar ”Casa Mea NaturA” a avut o pondere de aproximativ 40% din volumul total de credite ipotecare acordate de BCR în primele nouă luni ale lui 2022.

Creditul se acordă pentru imobilele cu certificate energetic A sau pentru locuințe verzi certificate de Romanian Green Building Council.

Mai multe informații despre rezultatele financiare ale grupului BCR în primele 9 luni ale anului în curs puteți citi aici.