Produsele, destinate consumului de cafea acasă, sunt acum compostabile domestic. Capsulele sunt compatibile cu aparatele Nespresso și au acum un nou ambalaj realizat din resurse regenerabile, care nu conține aluminiu. Mai mult, capsulele pot fi aruncate direct la coș după utilizare.

Produsele Julius Meinl sunt disponibile pe rafturile marilor lanțuri de hypermarket-uri din toată țara, dar și online.

Gama de retail include 6 sortimente de capsule de cafea, 6 sortimente de cafea boabe și 4 de cafea măcinată.

Capsulele de cafea compostabile acasă sunt disponibile în următoarele variante pline de gust și aromă: Espresso Crema, Lungo Classico, Ristretto Intenso, Espresso Delizioso, Lungo Forte și Espresso Decaffeinato.

”Piața de consum de cafea acasă este foarte dinamică, iar pandemia a declanșat schimbări importante în acest sector. Știm că piața de cafea a scăzut cu 7% anul acesta, o scădere generată în principal de segmentul de cafea măcinată. Însă putem vedea o conversie în comportamentul de consum al cumpărătorilor și faptul că preferința pentru capsulele de cafea a crescut. Totodată, conform datelor pe care le avem, segmentul de capsule de cafea compatibile cu sistemul Nespresso a crescut cu aproximativ 50% în primele 9 luni ale anului”, spune Mădălina Sultan, Marketing Manager Julius Meinl România.

Capsulele de cafea Julius Meinl ce poartă ștampila ”Back-to-nature” pot fi achiziționate din marile lanțuri de hypermarket-uri, precum și online.

”Am relansat gama de capsule 100% biodegradabile într-un nou ambalaj inovator și mai prietenos cu natura, care nu produce deloc deșeuri după utilizare. Capsulele pot fi aruncate la coș sau în compost după ce sunt folosite, fără grijă sau vinovăție”, afirmă Mădălina Sultan.