1. Excelență în finanțarea proiectelor de mediu
 2. Excelență în eficientă energetică
 3. Excelență în inovație de mediu
 4. Excelență în administrația publică
 5. Excelență în economia circulară
 6. Excelență în campanii de mediu
 7. Excelență în gestionarea consumului de apă
 8. Excelență în transport sustenabil
 9. Excelență în Agri-Food
 10. Excelență în dezvoltarea de aplicații mobile
 11. Excelență în proiecte de conservare a patrimoniului naturală
 12. Excelență în educație de mediu

Gala de premiere va avea loc pe data de 18 ianuarie 2024 și va reuni lideri de afaceri, experți de mediu, ambasadori, reprezentanți ai guvernului și alți stakeholderi importanți din industrie.

Companiile interesate să participe la Gala Green Report sunt invitate să completeze formularul de înscriere disponibil pe site-ul nostru https://gala.green-report.ro/ până la data limită de 15 octombrie 2023. Evaluarea și selecția companiilor finaliste vor fi realizate de către un juriu experimentat și imparțial, format din specialiști recunoscuți în domeniul auditului, mediului și sustenabilității.

Anul acesta, membrii juriului sunt Ramona Jurubiță – Country Managing Partner KPMG, Andreea Mitiriță – Partener Consultanță Fiscală, PwC, Marius Brînzea – Director Strategie Reciclad’or, Raluca Popa – Partener Taxe, EY România, Sorin Elisei– Director Consultanță, Deloitte România, liderul practicii de sustenabilitate, Florin Stoican– președinte Asociațiile Kogayon și Parcul Național Văcărești.

O inițiativă a publicației Green Report, lider de 15 ani pe teme de mediu și sustenabilitate, pentru al treilea an consecutiv, Gala Green Report premiază excelența și recunoaște cele mai imporante proiecte din domeniul sustenabilității , atât din sectorul privat, cât și din cel public.

De 17 ani o publicație de mediu, Green Report a organizat aproape 50 conferințe pe probleme de mediu aflate pe agenda publica și este într-o căutare permanentă de soluții alături de cei mai relevanți oameni care pot face o diferența lucrând împreună: autorități, manageri, antreprenori, ONG-uri, experți.

Audiența Green Report include comisari europeni, autorități centrale și locale, reprezentanți la cel mai înalt nivel din mediul de afaceri, experți în mediu, asociații patronale, top ONG-uri de profil și mediul academic.