Callul dedicat inovatorilor sociali a fost deschis și dacă aplici până pe data de 28 septembrie pentru o șansă de a primi granturi în valoare de până la 100.000 de euro, susținere specializată în domeniul antreprenoriatului social și al businessului circular, precum și ocazia să faci o demonstrație pre-market a soluției tale.

În cadrul apelului 25 de inovatori sociali europeni vor primi până la 15.000 de euro pentru ideile lor ca soluții la provocări circulare (fie că este vorba despre o problemă concretă propusă de solicitant, fie una selectată dintre provocările circulare care vin direct din industrie).

Din acest grup, 15 inovatori vor ajunge să facă o demonstrație tehnologică a soluției înainte de introducerea pe piață, cu sprijin suplimentar de finanțare de până la 85.000 de euro.

Evaluarea și selecția proiectelor care vor ajunge să participe în programul SoTecIn Factory se va face în lunile octombrie-noiembrie, iar prima fază a programului este programată a se derula între ianuarie și iulie 2024.

Detalii despre încrierea în cadrul apelului, documentele necesare și programul complet găsiți aici.