Forumul și gala au fost componentele primului eveniment de amploare organizat de Green Start-Up, platforma de unde afli azi ce se întâmplă mâine în lume.

Rezumatele panel-urilor le puteți descoperi AICI.

Pe lângă discuțiile din panel-uri la scenă deschisă, am vrut să aflăm și gândurile invitaților pe 3 teme de dezbatere:

🟢 O acțiune pe care o putem face oricare dintre noi pentru a fi mai sustenabili

🟢 Ce pot face companiile pentru sustenabilitate?

🟢 Cum va arăta lumea în 2035?

Aici am aflat și cum văd sustenabilitatea invitați precum Felician Cardoș - Carrefour România, Diana Buzoianu - Deputat USR, Nicolae Baciu - Foldo, Sabina Mihăilescu - Între Vecini și Monica Movileanu - PwC România.

Începem să vă prezentăm impresiile lor de la Green Start-Up Sustainability Forum & Awards în video-urile de mai jos.

Felician Cardoș, Carrefour România

Felician Cardoș este Environmental Manager la Carrefour România, iar din poziția sa susține îmbunătățirea strategiilor lanțului de retail pentru eliminarea consumului excesiv.

El a discutat despre impactul pe care îl poate avea retailul în încurajarea consumului moderat în cadrul Green Start-Up Sustainability Forum & Awards

Diana Buzoianu, Deputat USR

Diana Buzoianu este deputată USR și vicepreședintă a Comisiei pentru mediu și echilibru ecologic. De profesie avocat, ea susține inițiativele de mediu din România.

Diana Buzoianu a discutat despre modul în care mediul public poate influența viitorul climatic și ecologic al României în cadrul Green Start-Up Sustainability Forum & Awards

Nicolae Baciu, Foldo

Nicolae Baciu a fondat Foldo și Pliabil, startup-uri care arată că mobila nu trebuie să fie făcută așa cum o știau părinții noștri și poți folosi inclusiv cartonul.

El a fost prezent cu startup-ul său la cadrul Green Start-Up Sustainability Forum & Awards.

Sabina Mihăilescu, Între Vecini

Sabina Mihăilescu este cofondatoare și Manager Între Vecini, o organizație non-profit care creează o rețea descentralizată de microcomunități offline producătoare de energie solară.

Ea a discutat despre cum comunitățile se pot uni pentru a monta panouri solare inclusiv pe blocuri în cadrul Green Start-Up Sustainability Forum & Awards

Monica Movileanu, PwC România

Monica Movileanu este Partener și Lider ESG în cadrul PwC România. Ea oferă în mod constant consultanță firmelor pentru a se alinia standardelor ESG atât de importante.

Ea a discutat despre strategiile ESG și sustenabilitate ale companiilor în cadrul Green Start-Up Sustainability Forum & Awards