ESG Today scrie că ABB, companie specializată în tehnologii pentru electrificare și GS Energy au participat la runda de finanțare, iar Ndustrial a încheiat parteneriate cu cele două companii pentru a-și extinde tehnologiile către mai multe unități industriale.

Ndustrial este o companie energetică din Carolina de Nord care oferă soluții și tehnologii ce ajută clienții industriali să își optimizeze consumul de energie pentru decarbonizarea operațiunilor, dar și pentru reducerea costurilor operaționale. Folosind AI, software-ul dezvoltat de Ndustrial analizează 60 de elemente de business care contribuie la consumul energetic al unei companii, lucru care ajută clienții să înțeleagă care sunt procesele care consumă cea mai multă energie.

Stuart Thompson, Președinte, ABB Electrification Service, a declarat că „sub acest nou acord, ABB adaugă tehnologiile oferite de Ndustrial în ecosistemul nostru de parteneri inovatori pentru a dezvolta soluții software care să ajute partenerii noștri în adoptarea practicilor energetice sustenabile.”

Până în prezent, soluțiile de optimizare a energiei oferite de Ndustrial au ajutat clienții globali ai companiei să tie 100 de milioane de dolari din costurile asociate cu energia.

Jason Massey, fondator și CEO Ndustrial, adaugă faptul că „tehnologia oferită de Ndustrial, care ține cont de procesul de producție al clienților industriali, le permite acestora să își înțeleagă datele în timp real și să înțeleagă relația dintre ciclurile de producție și consumul de energie, să raporteze emisiile din Domeniul 3 și să acționeze în vederea decarbonizării.”