Programul de mentorat se adresează IMMurilor care doresc să își dezvolte modelele de afaceri (inclusiv noi produse și servicii) în zona soluțiilor verzi și digitale.

Programul acoperă sesiuni de lucru individuale și de grup și este structurat în doi piloni:

  • Pilonul A. Modele de business sustenabile: IMM-urile care se alătură acestui pilon vor putea identifica soluții durabile pentru construirea de noi produse/servicii, inclusiv oportunități de finanțare
  • Pilonul B. Managementul inovării: IMM-urile care se alătură acestui pilon vor putea să dezvolte planuri personalizate pentru gestionarea proceselor de inovare la nivelul lor și să identifice oportunități de finanțare pentru inovare

În cadrul programului vor fi organizate workshopuri cu privire la oportunități de finanțare nerambursabilă pentru afacerile participante și 5 organizații vor fi sprijinite să dezvolte campanii de crowdfunding pe consolid8.ro. Programul va fi livrat de experții fonduri-structurale.ro/consolid8 și de cei ai Asociației Măgurele Science Park. Programul va fi derulat pentru companii din Ilfov și Torino (workshopurile comune vor fi în limba engleză).

Programul începe pe 22 iunie și va dura până în luna octombrie. Deadline-ul pentru înscrieri este 15 iunie 2023.

Pentru mai multe detalii despre program și înscrieri, click aici.

SME4GREEN este un proiect co-finanțat de Comisia Europeană în cadrul „Single Market Program”. Proiectul își propune ca până în 2024 să creeze premisele cooperării dintre IMM-urile locale și autoritățile publice și să faciliteze dezvoltarea de politici publice care să sprijine adoptarea de soluții verzi și digitale de către IMM-urile din cele două locații (Ilfov si Torino).