3 întrebări despre viitorul sustenabilității de la invitații Green Start-up Sustainability Forum & Awards

Green Start-Up Sustainability Forum & Awards este locul unde ne-am strâns, la final de iunie, pentru a discuta cu reprezentativi din mediul corporate, din spațiul public și cu reprezentanți ai mediului ONG despre cum putem face România un loc mai verde și mai bun de locuit, acum și în viitor.

Forumul și gala au fost componentele primului eveniment de amploare organizat de Green Start-Up, platforma de unde afli azi ce se întâmplă mâine în lume.

Rezumatele panel-urilor le puteți descoperi AICI.

Pe lângă discuțiile din panel-uri la scenă deschisă, am vrut să aflăm și gândurile invitaților pe 3 teme de dezbatere: 

🟢 O acțiune pe care o putem face oricare dintre noi pentru a fi mai sustenabili

🟢 Ce pot face companiile pentru sustenabilitate?

🟢 Cum va arăta lumea în 2035?

 Aici am aflat și cum văd sustenabilitatea invitați precum Alex Burghelia - Flip.ro. Alexandru Laibăr - Coaliția pentru Economie Circulară, Claudiu Butacu - EFdeN, Diego Roy de Lachaise - Bonapp, Thomas Chadzivasilis - Sezamo. 

Începem să vă prezentăm impresiile lor de la Green Start-Up Sustainability Forum & Awards în video-urile de mai jos. 



Alex Burghelia, Flip.ro

Alex Burghelia este cofondator al Flip.ro, startup-ul românesc care încurajează economia circulară prin recondiționarea telefoanelor mobile. 

El a discutat despre importanța refolosirii telefoanelor de către persoane fizice și companii în cadrul Green Start-Up Sustainability Forum & Awards.

Alexandru Laibăr, Coaliția pentru Economie Circulară

Alexandru Laibăr este Director Executiv al Coaliției pentru Economie Circulară (CERC) și are o experiență extinsă în zona de sustenabilitate. 

El a discutat despre cum circularitatea este una dintre soluțiile pentru un viitor mai verde în cadrul Green Start-Up Sustainability Forum & Awards.

Claudiu Butacu, EFdeN 

Claudiu Butacu este inginer și cofondator EFdeN și energiaTA. E motivat de sustenabilitate și de crearea de locuințe accesibile pentru mase și dezvoltarea curiculei de sustenabilitate în învățământul superior. 

Claudiu a discutat despre modul în care putem trăi mai eficient energetic și despre strategiile comune ale mediului public cu cel privat în cadrul Green Start-Up Sustainability Forum & Awards.

Diego Roy de Lachaise, Bonapp

Diego Roy de Lachaise este CEO și cofondator al Bonapp.eco, startup-ul care ajută România să elimine risipa alimentară prin vânzarea produselor care expiră în curând. 

El a discutat despre cum creezi un startup care reinventează consumul de alimente în mod circular în cadrul Green Start-Up Sustainability Forum & Awards.

Thomas Chadzivasilis, Sezamo

Thomas Chadzivasilis este CEO Sezamo România, are pregătire în tehnologie și rolul său este să transforme business-uri cu orientare către client. 

El a discutat despre cum folosind tehnologia retailul online poate încuraja sustenabilitatea și consumul responsabil în cadrul Green Start-Up Sustainability Forum & Awards.



Citeste si