3 întrebări despre viitorul sustenabilității, de la reprezentanți din banking și corporate

Green Start-up Sustainability Forum & Awards este locul unde ne-am strâns, la final de iunie, pentru a discuta cu reprezentativi din mediul corporate, din spațiul public și cu reprezentanți ai mediului ONG despre cum putem face România un loc mai verde și mai bun de locuit, acum și în viitor.

Forumul și gala au fost componentele primului eveniment de amploare organizat de Green Start-Up, platforma de unde afli azi ce se întâmplă mâine în lume.

Rezumatele panel-urilor le puteți descoperi AICI

Pe lângă discuțiile din panel-uri la scenă deschisă, am vrut să aflăm și gândurile invitaților pe 3 teme de dezbatere: 

🟢 O acțiune pe care o putem face oricare dintre noi pentru a fi mai sustenabili

🟢 Ce pot face companiile pentru sustenabilitate?

🟢 Cum va arăta lumea în 2035?

Aici am aflat și cum văd sustenabilitatea invitați precum Raluca Nicolescu - Raiffeisen Bank, Magdalena Caramilea - Autonom Group, Ștefania Bătrînca - Bergenbier SA, Dani Matei - Raiffeisen Bank și Daniel Sava, Unicredit Bank. 

Începem să vă prezentăm impresiile lor de la Green Start-Up Sustainability Forum & Awards în video-urile de mai jos. 

 

Raluca Nicolescu, Raiffeisen Bank

Raluca Nicolescu este Executive Director IMM la Raiffeisen Bank și are o experiență de peste 20 de ani în banking. 

Ea a discutat despre finanțările verzi în cadrul Green Start-Up Sustainability Forum & Awards, primul eveniment de amploare organizat de Green Start-Up. 

Magdalena Caramilea, Autonom Group

Magdalena Caramilea este director de sustenabilitate în cadrul grupului Autonom și are ca principale responsabilități dezvoltarea sustenabilă a companiei. 

Ea a discutat despre modul în care companiile se pot finanța sustenabil în cadrul Green Start-Up Sustainability Forum & Awards. 

Ștefania Bătrînca, Bergenbier SA

Ștefania Bătrînca este Corporate Affairs Manager la Bergenbier S.A., poziție din care lansează proiecte de CSR, rapoarte de sustenabilitate, cât și o platformă de responsabilitate socială. 

Ea a discutat despre strategiile industriei berii pentru îmbunătățirea sustenabilității și impactului lor în societate în cadrul Green Start-Up Sustainability Forum & Awards. 

Dani Matei, Raiffeisen Bank

Daniel Matei este Sustainability & ESG Manager la Raiffeisen Bank, după o carieră activă de antreprenoriat și acțiuni cu impact. 

El a discutat despre cum firmele pot face pași mici pentru sustenabilitate luând exemplul startup-urilor în cadrul Green Start-Up Sustainability Forum & Awards. 

Daniel Sava, Unicredit Bank

Daniel Sava este Head of Financing la UniCredit Bank România. Din poziția sa, susține inițiativele de finanțare sustenabilă care sunt în portofoliul băncii. 

Daniel  a discutat despre programele de finanțare sustenabile și verzi ale băncilor în cadrul Green Start-Up Sustainability Forum & Awards. 



Citeste si