Startup-uri europene de cleantech de urmărit în 2022

Datorită inițiativelor europene care încurajează transferul de cunoștințe și bani către startup-uri care aduc pe piață inițiative  de economie circulară, de mediu, cu accent pe sustenabilitate, numărul proiectelor care au ca scop soluții care pot ajuta la îmbunătățirea viitorului planetei este în continuă creștere. Iată o listă de startup-uri europene de cleantech de urmărit în 2022.

În Europa de Sud-Est, numărul startup-urilor care propun soluții pentru un viitor sustenabil este în creștere. Echipa The Recursive a făcut o selecție a câtorva dintre cele mai promițătoare startup-uri de cleantech de urmărit în 2022.

2030 Builders este un startup cu fondatori români din Danemarca. Fondat în 2017, startupul pune la dispoziție o platformă educațională care folosește elemente dee gamificaree pentru a ajuta companiile și angajații acestora să înțeleagă ce amprentă de carbon au și cum pot să o reducă.

Coffee-eco este un startup din Grecia, concentrat pe producție și un consum responsabil. Resturile de cafea sunt transformate în materie primă pentru industria alimentară și cea cosmetică.

R-Create este un startup românesc ce oferă o soluție integrată de ambalaje returnabile răspunzând nevoii consumatorilor responsabili oferind o experiență de vânzare din care să rezulte mai puține deșeuri.

Mai multe startup-uri europene de cleantech pe care să le urmăriți în acest an puteți descoperi pe site-ul The Recursive.

 



Citeste si